Cavan osminoqlar

Cavan Osminoqlar "SeaFood"

Cavan osminoq- yapon mətbəxində, suşi və takoyaki kimi yeməklərin hazırlandığı bir məhsuldur. Cavan osminoqlar Aralıq dənizi mətbəxində olur. Gənc ahtapot - B3, B12, kalium, fosfor və selenium kimi vitaminlərlə zəngindir.

semqa-file

Qızıl Balıq Filesi

Salmon yalnız qızılbalıq növünün nümayəndəsi deyil, ona “qızıl balıq kraliçası” da deyilir. Bu balığın əti yumuşaq və olduqca dadlıdır.

deniz kokteli NORDIC

Dəniz Kokteyli 5K "NORDİC"

Dəniz kokteyli, midyə əti, krab əti, krevet, osminoq dilimləri, kalamar çəngəllərinin qarışığıdır. Bu məhsulla, dəniz məhsulları əsasında hazırlanan bir çox Asiya yeməklərini bişirmək olur.

Tobiko Narıncı 0.5kg

Tobiko (Narıncı) Santa Bremor

Tobiko Santa Bremor- uçan balıqın kürüsü, Yapon mətbəxində istifadə edilən ən qeyri-adi qidalardan biridir. Parlaq rənglərlə boyanan kiçik, qeyri-adi dadlı kürü, hazırlanan rollara və salatlara olduqca orijinal bir görünüş bəxş edir və istənilən yeməyi zərifliyə çevirir.

Dəniz Salatı Chuka

Dəniz Salatı Chukka "ASA"

Çukka salatı ənənəvi bir Yapon pəhriz yeməyi olub, yod, vitamin və mineral mənbəyidir. Artıq piyləri mükəmməl yandırır və qeyri-adi faydalı məhsul sayılır.

Tobiko Qırmızı Santa Bremor

Tobiko (Qırmızı) Santa Bremor

Tobiko Santa Bremor- uçan balıqın kürüsü, Yapon mətbəxində istifadə edilən ən qeyri-adi qidalardan biridir. Parlaq rənglərlə boyanan kiçik, qeyri-adi dadlı kürü, hazırlanan rollara və salatlara olduqca orijinal bir görünüş bəxş edir.

Tobiko Yaşıl Santa Bremor

Tobiko (Yaşıl) Santa Bremor

Tobiko uçan balıq kürüsü, Yapon mətbəxində istifadə edilən ən qeyri-adi qidalardan biridir. Parlaq rənglərlə boyanan kiçik, qeyri-adi dadlı kürü, hazırlanan rollara və salatlara olduqca orijinal bir görünüş bəxş edir və istənilən yeməyi zərifliyə çevirir.

Tobiko Qara Santa Bremor

Tobiko (Qara) Santa Bremor

Tobiko uçan balıq kürüsü, Yapon mətbəxində istifadə edilən ən qeyri-adi qidalardan biridir. Parlaq rənglərlə boyanan kiçik, qeyri-adi dadlı kürü, hazırlanan rollara və salatlara olduqca orijinal bir görünüş bəxş edir və istənilən yeməyi zərifliyə çevirir.

Masaqo qara

Masaqo (Qara) "Meredian"

Masago, rollarda, suşi və bir çox digər yeməklərdə bəzək kimi istifadə olunur. İsland mənşəli olmasına baxmayaraq Yaponiyada son dərəcə məşhurdur. Zərif dadı və incə tərkibli quruluşu ilə fərqlənir: masaqo başqa bir kürü növünə (tobiko) nisbətən bir qədər kiçikdir.

Masaqo Yaşıl

Masaqo (Yaşıl) "Meredian"

Masago, rollarda, suşi və bir çox digər yeməklərdə bəzək kimi istifadə olunur. İsland mənşəli olmasına baxmayaraq Yaponiyada son dərəcə məşhurdur. Zərif dadı və incə tərkibli quruluşu ilə fərqlənir: masaqo başqa bir kürü növünə (tobiko) nisbətən bir qədər kiçikdir.

Tuna Balığın Filesi "RISMA" AAA+

Tuna qədim zamanlardan bu günə qədər yemək üçün istifadə edilmişdir. Həm Avropa, həm də Asiya mətbəxində geniş istifadə olunur. Tuna bifteki çox populyardır. Rollara və suşilərin tərkib hissəsi kimi çox istifadə olunur.

Krevet 16/20 "Sakura"

Pələng krevet 16/20 müxtəlif yollarla bişirilə bilər: qaynatmaq, qızartmaq, qrildə və s. Krevet bir çox salatların, suşi rolların, şorbaların əsas tərkib hissəsidir. Asia, Çin, Avropa, Yapon mətbəxlərində çox populyardır.