Maye tüstü kostrovok müxtəlif yeməklərə hisə verilmiş kimi tam verən bir mayedir.

Maye Tüstü "Kostrovok"

Klassik maye tüstü, məhsullara hisə verilmiş bir dad və qoxu vermək üçün istifadə olunan təbii bir ləzzətdir. Tipik olaraq, ədviyyatlı maye tüstü ət, quş əti və balıq bişirmək üçün istifadə olunur. Tüstü ilə cazibədar bir ətir vermək üçün şorba və souslara da əlavə olunur.

Balzamik sirkə MARA 0.5l

Balzamik Sirkə MARA

Əsl Mara balzam sirkəsi, Modenada, Emilia Romagna, İtaliyada hazırlanan əl sənətidir. Onu konsentrat düzəltmək üçün istifadə olunan üzüm şirəsindən hazırlayırlar, mayalanmaya buraxırlar və sonra ən azı 12 il çəlləklərdə saxlayırlar.

Bayara Rozmarin 500g

Qurudulmuş Rozmarin "Bayara"

Mətbəxdə rozmarin istifadəsi yalnız fantasiyanızla məhdudlaşır. Ədviyyat tamını ət və balıq yeməkləri, salatlar, qəlyanaltılar, şorbalar, souslar, qiymə ət, pizza, lobya və noxud tamamlayır. Rosemary spirtli içkilərə də xüsusi ləzzət qatır.

monosodyum glutamat Ajino Moto yapon duzu da adlandırılır, dad gücləndirici kimi istifadə olunur.

Glutamat Natrium (Yapon Duzu) "AJINO MOTO"

Glutamat natrium Ajino Moto - Əsasən glutamik turşusunun monosodium duzundan ibarət Yapon qida məhsulu. Yapon duzunun vəzifəsi yeməyin dadını artırmaqdır. Koreya, Çin, Vyetnam mətbəxinin bir çox yeməklərinə əlavə olunur.

"NARITA" Multivarka

Təklif etdiyimiz "Narita" şirkətinin universal qazanı, artıq uzun illərdiki müştərilərimiz tərəfindən sevilir.Bu qazan həm professional HORECA - da,həmçinin şəxsi istifadədə mümkündür.

Bambuk suşi gəmisi

Asiya restoranlarında istifadə edilən təbii bambuk suşi qayığı.